Сир «Фоль Епі» – це смачний делікатес, вироблений з цільного коров’ячого молока. Продукт відрізняється привабливим зовнішнім виглядом і специфічним ароматом. Завдяки рельєфному малюнку, їстівної скоринці і вишуканому солодковато-фруктовому смаку, Фоль Епі вважається найкращим делікатесом для перекусу в різних країнах. Кожен гурман зобов’язаний його спробувати і оцінити його смакові якості.
З чим поєднувати класичний сир «Фоль Епі»
«Фоль Епі» класичний – 7 невеликих скибочок сиру для легкого перекусу вранці або ввечері. Продукт можна поєднувати і подавати з:
- свіжими фруктами;
- пюре;
- грибним супом;
- курячим бульйоном.
Сир «Фоль Епі» вживають як самостійну закуску або використовують для приготування звичайних бутербродів або канапе. Це ідеальний варіант для тих, хто захоплюється дієтичним харчуванням.
Склад: пастеризоване коров’яче молоко, молочнокислі бактерії і пропіонові культури, сіль, сичужний фермент
Відгуки
Відгуків немає, поки що.