Опис
Сік яблучно-грушевий ТМ Eat Eco по праву вважається самим ароматним напоєм в асортименті «Еко-Лавки». Цим продукт зобов’язаний ніжнiй і соковитiй грушевiй м’якоті. Про корисні властивості грушевих плодів людям було відомо ще в глибоку давнину. За свідченнями істориків, перші груші були окультурені більше 3 000 років тому. З тих пір сік груші здобув славу корисного, смачного, поживного і цілющого продукту. Поряд з грушами, яблука відносяться до одних з найбільш популярних і улюблених фруктів. В яблучно-грушевому нектарі саме яблуко виступає природним регулятором смаку, аромату і насиченості готового напою.
Цінність продукту
На компетентну думку дієтологів, саме грушево-яблучний сік заслуговує звання «напою здоров’я і довголіття». Такі спостереження небезпідставні. Життєвий цикл у яблуневого і грушевого дерева перевершує цикли інших фруктових дерев в 1,5–2 рази. Тому плоди цих дерев встигають зосередити в собі всі вітаміни і мікроелементи, якими тільки володіє Природа.
Яблучно-грушевий нектар – це повноцінне джерело більш ніж 30 вітамінів, макрокомпонентів і супутніх корисних речовин. У натуральному «списку» напою – вітаміни, сахароза, фруктоза, каротин, катехіни, дубильні і ефірні масла. Серед них – вітаміни B1, B2, A, C, K, залізо, калій, марганець, йод. І для дорослого, і для дитячого організму грушево-яблучний фреш – ідеальне джерело життєво важливої групи мікрокомпонентів.
Знак якості!
Технологи ТМ Eat Eco невпинно відстежують всі технологічні процеси виробництва напою. Щоб отримати смачний, ароматний і натуральний продукт, фруктова маса проходить суворе нормування біохімічного складу. На завершальній стадії виготовлення, продукт проходить тестування на відповідність встановленим ГОСТам. Тільки після цього нектар розливається в тару і надходить на реалізацію.
Купіть в «Еко-Лавці» яблучно-грушевий сік ТМ Eat Eco і переконайтеся, що такого смачного і ароматного напою ви вже давно не пробували!
Склад
У складі продукту: натуральне яблучне пюре, натуральне грушеве пюре, цукровий сироп.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.