Опис
Сік яблучний з м’якоттю ТМ Eat Eco – фруктова класика від магазину натуральної продукції «Еко-Лавка». На відміну від відновлених і віджатих нектарів, продукт відрізняється підвищеними харчовими та ароматичними якостями. М’якоть яблука чудово тонізує нервову систему, спричиняє серцеві ритми в тонус, покращує загальне самопочуття. Тому сік з м’якоттю дієтологи називають «нектаром молодості і сили».
По ареалу вирощування, яблуко – рідний для України фрукт. Технологи ТМ Eat Eco віддають перевагу вітчизняним сортам яблук – антонівці, білому наливу, ренету Симиренка, кальвiлю сніжному. Тому фруктова маса з українських сортів яблук виходить натуральної та насиченою, а готовий продукт – свіжим і ароматним.
Корисні властивості
По насиченості вітамінно-мінерального складу, яблучний нектар з м’якоттю вважається одним з найбільш корисних і біоактивних. Напій містить вітаміни A, H, E, C, B, P. Продукт цінується за підвищений вміст заліза, магнію, кальцію, натрію, бору та міді. За кількістю корисних мiкросполук – фруктози, глюкози, антиоксидантів і ефірних масел – яблучний фреш легко перевершує популярні цитрусові соки.
При періодичному вживанні, продукт виводить з організму солі важких металів, стимулює роботу органів шлунково-кишкового тракту, відновлює кислотно-лужний баланс, поповнює запаси мікроелементів (в першу чергу – заліза). Збагачений вітамінний склад і знижена калорійність – фактори, що дозволяють вживати продукт без оглядки на кількість.
В кулінарії
У раціоні сік з м’якоттю вживається або в чистому вигляді, або використовується як основа до безалкогольних та алкогольних вітамінізованих напоїв. Фреш чудово поєднується з іншими видами соків, морозивом, гарячим шоколадом, сухими винами, лікерами. На основі фрешу можна приготувати складні напої з додаванням молочних продуктів, ароматичних трав і спецій.
Спробуйте яблучний сік ТМ Eat Eco! Це кращий спосіб поповнення вітамінних запасів організму!
Склад
У складі продукту: яблучне пюре, органічний цукор.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.