Рiет з качки ТМ «Fago» – це вишуканий французький паштет «грубого помелу». У національній кухні Франції рiет вважається одним із самих натуральних паштетів, рецептура приготування якого передбачає монокомпонентнiсть складу, без включення моркви, ріпчастої цибулі і вершкового масла. Перший рiет був приготовлений більше 600 років тому кулінарами середньовічного Парижа. З тих пір рецептура приготування паштету мало змінилася, а ось мода на цей чудовий продукт – збільшилася багаторазово! Чого тільки вартий той факт, що у Франції навіть існують братства «лицарів рiета» – прихильників цього унікального паштету.
Рiет з качки ТМ «Fago» – 100% натуральний м’ясний продукт, який виготовляється з добірних частин качиної тушки, без додавання підсилювачів смаку, ароматизаторів, харчових барвників та консервантів. Для приготування рiета кулінари ТМ «Fago» маринують качине м’ясо у власному соку не менше 12–15 годин, з додаванням солі, чорного меленого перцю і розмарину. Мариноване м’ясо спочатку обсмажується у відкритій гастрономічнiй ємкості, а потім тушкується в качиному і свинячому жирі не менше 5–6 годин. Під час приготування м’ясо качки насичується ароматичною гамою розмарину і знаходить фантастичний аромат.
Рiет з качки ТМ «Fago» – надзвичайно смачний і ароматний «сільський паштет», який французькі гурмани називають «вибухом смаку». Це низькокалорійна еко-закуска, яка поєднується з будь-якими продуктами і стравами. Рiет можна намазувати на шматочки хліба, батона, на хрусткі тости або дієтичні хлібці – вийдуть дивовижно смачні і ситні бутербродики. Рiет можна змішати з смаженими печерицями, твердим тертим сиром, свіжими або маринованими овочами. У цьому випадку ви отримаєте до столу оригінальні і смачні салати, закуски, пасти. Рiет – кращий варіант продукту для приготування пікантних закусочних композицій.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.