Ребро яловиче

88,00 грн

Eat Eco, 1 кг

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину – соковиті і ніжні яловичі реберця, які поставляються кращими українськими виробниками м’яса. Жирні та м’ясні ребра з яловичої туші – улюблений продукт хазяєчок, який використовується в приготуванні наваристого бульйону для холодцю, українського борщу, збірної солянки, насиченої м’ясної юшки або локшини.

З яловичих ребер виходять чудові холодні і гарячі закуски, запашне жарке, складні м’ясні салати. Окремо варто згадати головне блюдо шанувальників запеченого м’яса – реберця, приготовані на вугіллі. Реберця містять м’яку сполучну тканину – колагенову білкову плівку. Завдяки цій плівочці, смажені ребра виходять ніжними, соковитими і неймовірно смачними!

Артикул: 7049 Категория: Метки: ,
Описание

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину – ніжні і соковиті яловичі реберця, які виходять із середньої частини яловичої туші. Це смачний і поживний продукт, з якого готують чудові наваристі бульйони, холодні і гарячі закуски, основні і супутні м’ясні страви. Український борщ на бульйоні з яловичих ребер, тушковані реберця з овочами і зеленню, гуляш з реберець, запечені з сиром яловичі ребра, жарке з ребрами та картоплею, мариновані в червоному або білому вині молоді реберця-гриль – смачні і ароматні страви з цього продукту можна перераховувати до безкінечності!

Купити яловичину реберця – це придбати м’ясний продукт, смак якого зовсім не схожий на смак чистого яловичого м’яса – вирізки, лопатки, антрекоту, ошийка або балика. Така невідповідність пояснюється фізичною структурою яловичих ребер. Справа в тому, що м’ясо корови «прикріплюється» до дуг ребер за допомогою ніжної сполучної тканини – напівпрозорої плівки, що складається із тваринних білкових компонентів – колагену і еластину. Саме ця плівка і надає тушкованим, смаженим і вареним реберцям чудовий смак і аромат. При тривалому варінні, колагенова тканина ребер розпадається – виходить жирний і насичений м’ясний бульйон.

Яловичі реберця – кращий продукт для приготування вишуканих гриль-страв. Перед запіканням в барбекю, ребра бажано замаринувати на 4–5 годин у молочному, томатному або винному соусі. На думку досвідчених шашличників, найбільш соковиті та ароматні реберця виходять після маринування у червоному вині або сметані з жирністю не менше 20%. Друге місце займають маринад на основі пива або майонезу. Трійку лідерів замикає маринад з чистого соку ріпчастої цибулі, змішаного з пряними приправами і сухими травами.

Спосіб запікання принципового значення не має. Запечені на сітці або шампурах, у фользі або золі, на відкритому вугіллі або в залізному куполі – при будь-якому із способів обробки реберця виходять однаково ніжними, хрусткими і неймовірно смачними. Готовий продукт приправляється подрібненим часником з гострим перцем, а також зеленню кропу, петрушки і базиліка. Королівське барбекю готово!

Щоб придбати яловичі реберця, скористайтесь ресурсами сайту «Еко-Лавки». М’ясо оформляється за попередньою заявкою, як передзамовлення.

Детали
Страна производитель

Украина

Вес/Масса

1 кг

Отзывы (0)

Обзоры

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Ребро яловиче”

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *