Пластівці і Круп’яні вироби з полби є ідеальним харчовим продуктом для споживачів і прихильників здорового, раціонального і збалансованого харчування, природний ресурс, який зміцнює імунну систему. Особливо корисна спельта для хворих на цукровий діабет і при порушеннях роботи підшлункової залози, для нормалізації роботи ендокринної, серцево-судинної і травної систем, при гіповітамінозі, анемії, синдромі хронічної втоми, підвищених фізичних та розумових навантаженнях.
Спельта володіє оптимальним якісним і кількісним складом всіх компонентів:
- ЖЕЛЕЗО
- МАГНИЙ
- ФОСФОР
- КАЛЬЦІЙ
- ЦИНК
Каша з полби має виражений пшеничний смак з легким горіховим відтінком.
Всі ці властивості і якості пояснюють величезний інтерес і бум до спельту і продуктам, виготовленим з неї, таким як: каші (крупи), хліба, випічка, макаронні вироби і багато іншого, з боку споживачів і прихильників здорового харчування і способу життя в Європі, США та інших розвинених країнах. І ми впевнені в тому, що незабаром, аудиторія споживачів продукції здорового харчування в Україні, буде збільшуватися з кожним днем.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.