Корисні властивості
Хто не любить перекусити солоденьким, хрустким печивом, обмокнув його в гарячий чай або тепле молоко. Головне, щоб це печиво було приготовлено з натуральних складових. Кунжутне печиво, від торгової марки «Росток», це унікальне поєднання корисних властивостей пророщеного зерна пшениці та кунжуту.
Кунжутне насіння містять дуже багато олії та речовину сезамін, яка зменшує обсяг холестерину в крові та здатна вберегти від різних захворювань. Кунжут насичений кальцієм, без якого кістки та суглоби будуть крихкими й ламкими. У день, для насичення організму кальцієм, потрібно їсти 100 грамів насіння кунжуту. Але щоб особливо не замислюватися про такі дрібниці, спробуйте включити в свій раціон кунжутне печиво, від торгової марки «Росток».
Процес виготовлення
Технологія виробництва продукції компанії «Росток» є однією з унікальних, яка відома на сьогоднішній день. Підприємством повністю адаптована технологія виготовлення хліба, сухарів, кондитерської продукції з пророщеного зерна без використання дріжджів, борошна, хімічних розпушувачів.
«Росток» – продукція вашого здоров’я.
Склад
Склад: насіння кунжуту (40,6%), цукор кристалічний, зерно пшениці (29,6%), масло солодко-вершкове селянське (пастеризовані вершки з коров’ячого молока) (17,9%), вода питна, сіль кухонна, сода харчова , ароматизатор “Ванілін”.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.