Печиво картопля «Шедевр» – істинно аристократична солодкість, створена за фірмовою рецептурою провідних кондитерів ТМ «Ай да Бейкер». Незважаючи на видиму простоту рецепту, цi кондитерськi ласощі здавна є улюбленим десертом і молодшого, і старшого покоління ласунів. Печиво виготовляється на основі розтоплених шоколадних «крапельок» і крихти пшеничного печива, з додаванням ароматного солодковершкового масла, згущеного молока і какао. Завдяки натуральному порошку какао, печиво-картопля володіє тонким коньячно-ванільним ароматом. Без сумніву, печиво «Шедевр» – саме тi класичнi ласощі, якi сподобаються навіть самим упередженим ласунам.
Як і всі кондитерські вироби в лінійці ТМ «Ай да Бейкер», печиво картопля «Шедевр» – натуральна солодкість, для виготовлення якої відбираються тільки органічні інгредієнти і добавки. Печиво виготовляється на основі подрібненого пшеничного печива, до складу якого додаються солодковершкове масло, патока, буряковий цукор, курячі яйця і незбиране згущене молоко. З «живої» кондитерської маси майстри ТМ «Ай да Бейкер» формують апетитні «палички»-ковбаски, які присипаються порошком з мелених какао-бобів. Готове печиво виходить чудово смачним, ароматним і поживним.
Печиво картопля «Шедевр» – універсальний кондитерський виріб, який чудово поєднується з усіма видами гарячих і холодних напоїв. Картоплю можна подати до десертного столу з ароматним чорним або зеленим чаєм, капучіно, чорною кавою, а також холодними напоями – молочним коктейлем, фруктовим мусом, фрешем, тоніком. При подачі до вечірнього романтичного столу, «Шедевр» чудово доповнить смак і аромат білого напівсолодкого вина, шампанського, мартіні з екзотичних фруктів. Для любителів складних кондитерських композицій можна нарізати кільцями картоплю і змішати їх з вершковим морозивом – вийде королівський десерт «Айсберг».
Відгуки
Відгуків немає, поки що.