Якщо вам подобаються натуральні дієтичні солодощі з глибоким пікантним смаком і ароматом, спробуйте кондитерську новинку від провідних майстрів ТМ «Ай да Бейкер» – печиво безглютенове «Кориця». Це смачне пісочне печиво з корицею і цукром, що виготовляється із безглютенових інгредієнтів – соєвої, рисової і кукурудзяної муки, з додаванням солодковершкового селянського масла, подрібнених родзинок і патоки. Печиво відноситься до помірно калорійних кондитерських виробiв. Тому навіть найпалкіші прихильники здорового харчування можуть ласувати «Корицею» скільки завгодно, не замислюючись про зайві кілограми!
Печиво безглютенове «Кориця» – без перебільшення, справжнi еко-ласощі, якi запросто можуть очолити список найбільш дієтичних і легкозасвоюваних кондитерських виробів. Кориця володіє яскраво вираженими імуностимулюючими та протизапальними властивостями. Печиво з корицею оптимізує рівень цукру в крові, покращує процеси травлення, нормалізує рівень кислотності шлунково-кишкового тракту, спалює зайвий жир. Тому печиво безглютенове з корицею – це ще і відмінний спосіб смачно і швидко позбутися від зайвих кілограмів.
Кондитерська суміш кукурудзяного, рисового і соєвого борошна – повноцінний комплекс вітамінів, мікроелементів, рослинних амінокислотних сполук. Печиво на основі цих видів борошна – природне джерело вітамінів K, C, D, B-групи, PP-групи, калію, магнію, фосфору, натрію, токоферолів, біотину, а також пантотенової і лінолевої кислоти. При розумному вживанні, безглютенові солодощі нормалізують роботу шлунка, поліпшують мікрофлору органів шлунково-кишкового тракту, стимулюють обмін речовин, зміцнюють клітини нервової системи, сприяють інтенсивному формуванню м’язових волокон і виведенню з організму шлаків і токсинів.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.