Печиво безглютенове «Кокосово-молочне» – абсолютно унікальний тренд у виробництві натуральних кондитерських виробів. На відміну від традиційних солодощів з пшеничного, вівсяного і житнього борошна, безглютенове печиво не містить рослинної клейковини, яка ускладнює травлення і обмінні процеси організму. Тому безглютенове печиво з додаванням молока та кокосової стружки – ідеальний варіант борошняного виробу для людей з індивідуальною непереносимістю до глютену, а також для всіх тих, хто дотримується принципів здорового харчування.
Печиво безглютенове «Кокосово-молочне» – повністю натуральний дієтичний продукт, технологія виробництва якого передбачає використання тільки органічних інгредієнтів. Печиво виготовляється на основі трикомпонентної борошняної маси з кукурудзяного, рисового і соєвого борошна, з додаванням натуральної кокосової стружки, солодковершкового селянського масла, патоки, цільного сухого молока і яєць. Безглютенове печиво відноситься до помірно калорійних дієтичних продуктів. Тому цi ласощі сміливо можна включати в раціон дітей, літніх людей, а також людей, що зазнають алергічну реакцію на глютен.
Печиво безглютенове «Кокосово-молочне» – смачний, ароматний, насичений, і при цьому дуже корисний кондитерський виріб. Кокосова стружка – справжня природна комора вітамінів A, E, B-групи, заліза, марганцю, міді, селену, цинку, а також лауринової (додеканової) кислоти і насичених жирних кислот Омега-6. Сухе молоко – багате джерело тваринних амінокислот, вітамінів A, D, E, B1, B2, B9, B12, PP-групи, мікроелементів – кальцію, фосфору, калію, натрію, магнію, сірки. Вживання безглютенового печива з молоком і кокосовою м’якоттю в значній мірі сприяє відновленню вітамінно-мінеральних запасів організму.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.