Процес виготовлення
Початковий спосіб приготування пастили в древній Русі був наступним: готувалася суміш, що складається з різних ягід та фруктів, обраних за смаком. Суміш ягід та фруктів перемішувалася з медом й викладалася на деко. Після чого, все це містилося в піч та запікалось. Завдяки тому, що така солодощ може зберігатися досить довго, її заготовляли в досить великих кількостях на зиму. Адже так приємно в холодний зимовий день з’їсти шматочок солодкої й до того ж дуже корисної пастили.
На сьогоднішній день вам не потрібно стояти у печі, варто лише звернути увагу на пастилу яблучну з полуницею, від торгової марки «А’Деліс».
Корисні властивості
Наш інтернет-магазин «Еко-лавка» точно знає, що для людей, які не можуть уявити своє життя без солодкого, але переживають про своє здоров’я, важливо, щоб продукт був натуральним та безпечним. Пастила яблучна з полуницею, від торгової марки «А’Деліс», це справжня знахідка для тих, хто дотримується правильного харчування, але іноді любить себе побалувати чимось солоденьким. Пастила – це абсолютно натуральний продукт, який містить велику кількість аскорбінової кислоти. Її не страшно давати дитині, адже в складі немає нічого зайвого, тільки натуральні інгредієнти. Без барвників, консервантів, без всіляких добавок та іншої хімії. Крім аскорбінової кислоти, яка зміцнює імунну систему, в складі пастили знаходяться різні мінерали. Серед основних мінеральних елементів в продукті велика маса заліза, фосфору, натрію, калію, кальцію та магнію. Мінеральні компоненти не розпадаються під дією температури, повністю засвоюються організмом.
Пастила яблучна з полуницею, від торгової марки «А’Деліс», не тільки дуже солодка та смачна, та й надзвичайно корисна.
Склад
Склад: яблуко, яєчний білок, цукор, фрукти.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.