Історія продукту
Пастила імовірно була винайдена жителями Коломни в XIV столітті. Її виготовляли зі збитого яблучного пюре та м’якоті ягід. Другим компонентом пастили був мед, пізніше його замінили на цукор. У XV столітті, в пастилу почали додавати третій компонент – яєчний білок, який надавав їй білий відтінок.
У сучасному темпі життя дуже важливо стежити за самопочуттям, тому як нас щодня атакують стреси, перевтома й брак будь-яких вітамінів. Пастила яблучна з малиною «А’Деліс» – це солодкий десерт, який підніме настрій та самопочуття в цілому. Продукт містить тільки натуральні та корисні компоненти в складі.
Корисні властивості
Пастила яблучна з малиною, від торгової марки «А’Деліс», насичена величезною кількістю елементів, які становлять харчову цінність для нашого організму. В першу чергу, хочеться відзначити наявність аскорбінової кислоти, її користь і цінність дуже велика для захисту від інфекцій. Для зміцнення імунної системи і відновлення життєвих сил. Корисна пастила і тим, що містить безліч білка, який виступає будівельним матеріалом в нашому організмі. Ще одним з корисних речовин є фруктова клітковина. Вона сприяє поліпшенню травлення, очищенню кишечника від шлаків. Крім того, користь клітковини полягає в тому, що вона уповільнює всмоктування і засвоєння холестеринів, захищаючи при цьому серцево-судинну систему організму.
Спробуйте пастилу яблучну з малиною, від торгової марки «А’Деліс», ви точно не залишитесь байдужими перед цим десертом.
Склад
Склад: яблуко, яєчний білок, цукор, фрукти.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.