Корисні властивості
На відміну від звичайного пшеничного борошна, кукурудзяна мука, з якої виготовлений даний продукт, містить в собі чимало поживних та корисних властивостей. Кукурудзяна паста, від торгової маки «Papino», багата вітамінами групи В, вітамінами РР, мінеральними солями калію, заліза, фосфору, кальцію, магнію та каротину. Всі перераховані мікроелементи сприяють нормалізації метаболізму, зміцненню серцево-судинної системи та стабільній роботі шлунково-кишкового тракту. Завдяки унікальній системі виробництва, компанія «Papino» зберігає всі ці корисні якості в даному продукті. Кукурудзяну пасту можуть їсти люди, які страждають непереносимістю глютену. Вона є незамінним продуктом харчування в раціоні при целіакії. Тому кукурудзяна паста – прекрасний варіант обіду або вечері без глютену. Вона має високу харчову та біологічну цінність, і якщо систематично харчуватися кукурудзяною пастою «Papino», то поліпшуються обмінні процеси в організмі, а це однозначно покращує самопочуття.
До того ж, кукурудза це швидкозасвоюваний вуглевод, який відмінно підходить спортсменам для отримання максимальної енергії за короткий період.
Спосіб приготування
Спосіб приготування: паста засипається в киплячу підсолену воду, з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішується, доводиться до кипіння й вариться на повільному вогні до готовності. Кілька разів акуратно перемішується. Час приготування до стану “al dente” – 10-12 хвилин. Готові макаронні вироби викласти на друшляк та промити водою. Допускається для вживання особам, хворим на целіакію (непереносимістю глютену).
Склад
Склад: кукурудзяна мука, питна вода.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.