Олія насіння соняшнику – продукт, без якого важко уявити сучасну кулінарію. Соняшникова олія використовується для смаження, випічки, салатної заправки та інших стадій приготування різноманітних страв, однак не всім відома її величезна користь для здоров’я.
Переваги нерафінованої соняшникової олії
- Один з лідерів за вмістом вітаміну Е;
- Містить велику кількість омега-6 жирних кислот, які зміцнюють імунітет і сприяють регенерації тканин;
- Легко засвоюється;
- Володіє насиченим приємним смаком;
- Має доступну вартість.
Регулярне вживання соняшникової олії допоможе поповнити запас організму у вітаміні Е, корисних ненасичених жирах та інших цінних речовинах. А придбати його ви можете на сайті Еко-Лавки.
Склад: Олія соняшникова, з високим вмістом олеіну.
Харчова цінність на 100 г продукту
Енергетична цінність 884 ккал 3695 кДж
вода – 0
білки – 0
жири – 100 г
– насичені 9,86 г
– мононенасичені 83,7 г
– поліненасичені 3,8 г
Зміст жирних кислот в олії (в%): стеаринова 1,6-4,6, пальмітинова 3,5-6,4, миристиновая до 0,1, арахінова 0,7-0,9, олеїнова 24-40, лінолева 46-62, ліноленова до 1. Середня молекулярна маса жирних кислот 275-286. З поліненасичених жирних кислот в олії міститься всього лише 1% кислот «омега-3» [7], а переважають Омега-6-ненасичені жирні кислоти.Углеводы 0,Ретинол (вит. A)0 мкг, Пиридоксин (B 6 ) 0 мг, Фолацин (B 9 ) 0 мкг, Аскорбиновая кислота (вит. С) 0 мг, Витамин D 0 мкг, Токоферол (вит. E) 41,08 мг, Витамин K 5,4 мкг, Кальций 0 мг, Железо 0 мг, Магний 0 мг, Фосфор,0 мг, Калий 0 мг, Натрій 0 мг, Цинк 0 мг
Відгуки
Відгуків немає, поки що.