Олія з зародків пшениці є чудовим, популярним і швидкодіючим засобом, яке століттями застосовують у кулінарії, народній медицині та косметології. Сьогодні пшеничні паростки не потрібно самостійно віджимати, щоб отримати цей казковий продукт, достатньо просто купити олію і використовувати її за призначенням.
Олія насичена макро- і мікроелементами, благотворними для оздоровлення речовинами, мінералами і вітамінами. Більше всього славиться вона вмістом вітаміну E, токоферолів, антиоксидантів і каротиноїдів. Саме за ці компоненти стародавні лікарі полюбили пшеничні зародки.
Якщо вживати продукт всередину разом з салатами, соусами або випічкою, незабаром покращаться процеси метаболізму, тіло очиститься від токсинів і шкідливих речовин, стабілізується рівень холестерину. Вітамін E посприяє продовженню молодого і квітучого вигляду, візуально підтягне шкіру і надасть їй персиковий відтінок, також надасть природний блиск волоссю. В цілому, даний вітамін сприятливо позначається на всьому шкірному покриві і допомагає в лікуванні дерматологічних захворювань. Якщо застосовувати олію для створення лікувальних тоніків і масок для обличчя, можна позбутися від вугрів і висипань на шкірі, загоїти опіки і садна.
Не потрібно шукати певної причини, щоб купити олію їз зародків пшениці, навіть якщо у Вас все в порядку зі здоров’ям. Насамперед, її додають в кулінарні страви для створення нового, оригінального присмаку, особливо коли стандартна соняшникова і оливкова олія вже набридли і хочеться чогось незвичного.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.