Опис
Обліпиха перетерта з цукром ТМ Eat Eco – один з самих екзотичних джемів в асортименті натуральних продуктів «Еко-Лавки». Обліпиха – надзвичайно корисна рослина. У народі її вшановують лісовою королевою. Фахівці-дієтологи називають облiпиховi ягоди «помаранчевою аптекою». Через приємно-терпкий смак і тонкий ананасовий аромат, на Заході обліпиху охрестили «сибірським ананасом».
Кілька років тому в Японії провели науковий експеримент. Вчені зібрали близько 50 видів варення і джему, щоб встановити харчову цінність кожного з продуктів. Критеріями оцінювання виступали калорійність, смакові якості, вітамінно-мінеральна насиченість. Обліпиховий джем впевнено зайняв перше місце!
Корисні властивості
Провідні дієтологи стверджують, що обліпиховий джем – справжня вітамінна бомба! Дійсно, ягоди обліпихи містять більше 50 вітамінів і корисних мiкроречовин. Серед них – вітаміни А, В1, В2, В3, В6, В9, H, E, С, К, РР, фосфор, залізо, кальцій, натрій, магній. За змістом антитоксинового вітаміну E обліпиха перевершує всі нині відомі ягоди і плоди.
Продукти і страви з обліпиховим джемом:
• знижують негативний вплив токсинів на організм;
• стимулюють обмінні процеси;
• роблять стінки кровоносних судин здоровими і еластичними;
• оптимізують біохімічний склад крові;
• покращують кровотік, запобігають утворення і розвиток тромбів;
• зміцнюють основні функції чоловічого організму.
Харчові якості продукту
Одна з найголовніших якостей обліпихи – несприйнятливість клітковини ягід до термічної обробки. Обліпиховий джем зберігає в собі до 90% вітамінів, мікро- і макроелементів, які містяться у свіжих ягодах рослини. Тому ранковий бутерброд або молочний десерт з обліпиховим джемом – це не тільки смачні і ароматні продукти, але і ще природна батарейка для організму.
Навіть невелика порція обліпихового джему:
• зарядить організм життєвою енергією;
• підніме тонус;
• заповнить вітамінно-мінеральні запаси організму;
• попередить виникнення і розвиток простудних захворювань.
Склад: стиглі ягоди обліпихи, цукор.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.