Опис
Торгова марка «Еat Eco» розробила свій унікальний рецепт шоколаду, в основу якого входить кероб. Він не містить цукру, ароматизаторів, кофеїну, ГМО, глютену та інших шкідливих добавок. Керобовий шоколад з цільним мигдалем не викликає алергію (тільки індивідуальна непереносимість будь-яких складових продукту). Хрусткий добірний мигдаль, тонкий присмак не обсмаженого керобу, без какао-гірчинки. Шоколад, від торгової марки «Еat Eco», це справжній, солодкий та, звичайно ж, корисний десерт.
Корисні властивості
Кероб багатий антиоксидантами, які подовжують молодість. Пояснюється це просто. Антиоксиданти зв’язують вільні радикали, які призводять до старіння, і не дають їм руйнувати клітини шкіри. Нехай їх кількість трохи менше, ніж в какао, зате у плодах ріжкового дерева є інші властивості, про які какао може тільки мріяти. В них не міститься кофеїн, властивий какао, тому цей продукт можна куштувати не тільки людям з підвищеним артеріальним тиском, а й дітям, і вагітним жінкам. Теобромін, яким насичені какао-боби, відповідає за психоемоційну стійкість, а його відсутність в цьому шоколаді не загрожує перепадами настрою. Навпаки, шоколад з цільним мигдалем, від торгової марки «Еat Eco», надає заспокійливу дію.
Клітковина, хоч і в невеликих кількостях міститься у складі цього шоколаду, налагоджує травлення, і в тандемі з антиоксидантами виводить з організму шкідливі речовини, включаючи токсини. Згідно з історичними відомостями, що дійшли до нас, плоди ріжкового дерева використовувалися ще в античні часи в якості антисептика. Зменшуючи вироблення греналіна, – гормону, який контролює голод, – кероб сприяє зниженню апетиту. Тому у вашій дієті цей шоколад з успіхом замінить синтетичні солодощі.
Склад
Склад: какао масло, кероб, ядро мигдалю, мед натуральний. Без кофеїну.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.