З наближенням свята Великодня кожна господиня шукає найкращий рецепт святкової паски. В цьому році можете відпочити, адже кондитери ТМ Ай да Бейкер вже давно знайшли ідеальний рецепт. І це кекс «Великодній» з шоколадною глазур’ю і мигдалем.
Секрет смаку – в натуральних компонентах
- Щоб отримати ніжну, корисну випічку, кондитери використовують виключно натуральні, добірні продукти.
- Повітряне тісто доповнено насиченим шоколадним смаком глазурі.
- А жменя мигдальних пластівців робить випічку ароматної і корисною.
З кексами від ТМ Ай да Бейкер ваш великодній кошик буде ошатним, а святковий стіл – смачним і корисним. Купити свіжі кекси ви можете в мережі магазинів Еко-Лавка.
Склад: борошно пшеничне вищого гатунку, цукрова пудра, молоко питне пастеризоване, яйця курячі, шоколад чорний (какао терте, цукор білий кристалічний, какао масло, какао порошок, емульгатор соєвий лецитин), виноград сушений, масло вершкове, мигдальні пластівці, дріжджі сухі, сіль.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.