Качина грудинка ТМ «Fago» – делікатесне м’ясо качки, яке виготовляється за технологією «м’якого» холодного копчення. Цей елітний м’ясний продукт подається до столу і як самостійна закуска, і в складі більш складних гарячих і холодних страв. Як окрема холодна закуска копчена грудинка чудово поєднується з гострими і пікантними томатними соусами, свіжими овочами, твердими і напівтвердими сирами. Нарізана кубиками або смужками качина грудинка – чудовий інгредієнт для приготування овочевих і м’ясних салатів, закусочних бутербродів і тостів, а також гарячих перших страв – української збірної солянки, горохового супу, м’ясного рагу з картоплею і цибулею.
Качина грудинка ТМ «Fago» – дуже смачний і ситний м’ясний продукт, який виробляється з вирізки нежирної качки м’ясної породи. Вирізка з качиної тушки маринується в сухому маринаді, що складається з харчової солі і композиції спецій – кмину, розмарину, коріандру, перцевої багатокомпонентної суміші. Шматочки грудинки «маринуються» в гостро-прянiй суміші не менше 15 годин, після чого надходять в камеру холодного копчення. Продукт виготовляється без додавання харчових барвників, ароматизаторів, покращувачів смаку та консервантів. Тому готова копчена грудинка володіє прекрасним смаком і ароматом натурального копченого м’яса.
Качина грудинка ТМ «Fago» – це ніжне копчене м’ясо, яке проявляє відмінні смакові якості і в чистому вигляді, і у складі гарячих і холодних страв – м’ясних юшок, супів, салатів, італійського спагетті. М’ясо качки чудово поєднується з вареними, тушкованими і запеченими овочами, борошняними виробами, свіжими і запеченими фруктами, кашами з гречки і рису, морепродуктами. Крім того, качина грудка значно підвищує поживну цінність страв, адже копчене качине м’ясо – чудове джерело вітамінів A, K, E, B-групи, PP-групи, калію, заліза, магнію, йоду, кальцію, цинку, органічних амінокислот, а також «архітекторів» клітин організму – білкових сполук.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.