Дієтологи всього світу радять включати в свій раціон м’ясо індички, адже воно дуже корисне і забезпечує організм комплексом вітамінів і мікроелементів. Якщо у вас велика сім’я, можете купити цілу індичку і створити з неї масу кулінарних шедеврів.
Як приготувати тушку індички
- Найпростіший і найшвидший спосіб приготувати цілу індичку – запекти її в духовці зі спеціями або овочами. Така страва виручить, якщо ви чекаєте багато гостей. Вона виглядає шикарно і прикрасить собою святковий стіл.
- Також завбачливі господині купують цілу тушку, а потім самостійно розбирають її, використовуючи різні частини для різних страв. Це вигідніше, ніж купувати філе, стегенця або крила окремо.
У мережі магазинів Еко-Лавка вас чекає багатий вибір свіжого м’яса, в тому числі і домашня індичка.
Склад: індичка 100%
Відгуки
Відгуків немає, поки що.