Натуральні хлібні палички Гріссіні, приготовані по класичному рецепту, уперше з’явилися в 17 столітті в Італії. Відтоді, ця смачна і корисна закуска знайшла прихильників по всьому світу. Хлібці виготовляються вручну і досі, що надає випічці незвичайний шарм і відчуття домашньої кухні. Хрустке, тонке тісто, сформоване в спіральні палички, викликає захват не лише дітей, але і дорослих, які вживають хлібні палички як закуску до усіх видів блюд.
Склад класичних гріссіні дуже простий: туди входить пшеничне борошно вищого гатунку, рослинна олія, дріжджі і сіль. Але, незважаючи на це, готовий виріб виходить дуже смачним і поживним. До того ж – дуже корисним. Він містить велику кількість природних білків, мінеральних солей, насичених жирних кислот, вітамінів і клітковини. Увесь цей комплекс мікроелементів сприяє правильній роботі шлунково-кишкового тракту, очищає кров і надає енергії та бадьорості.
Відмінні смакові якості дозволяють використати класичні гріссіні в якості доповнення до супів, салатів, пасти. Але, в той же час, хлібні палички можуть бути відмінною закускою і вживатися самостійно або підкреслювати смак слабких алкогольних напоїв і вина. До того ж, гріссіні дуже люблять діти за хрустку скориночку і ненав’язливий, солонуватий смак. Додайте до своїх блюд легку закуску у вигляді ароматних і ситних паличок і насолоджуйтеся приємними хвилинами в колі друзів!
Відгуки
Відгуків немає, поки що.