Фуа-гра качина ТМ «Fago» – це дивовижно смачний і ароматний французький паштет, який відноситься до елітних холодних закусок. Фуа-гра з качиної печінки – такий самий культовий продукт, як і «підземні» гриби трюфелі, італійський твердий сир пармезан (пармеджано), сиров’ялений іспанський окіст хамон або паюсна ікра. Без сумніву, спробувати фуа-гра – це насолодитися однією з найбільш смачних холодних закусок, які вигадало людство за останні 1 000 років. До того ж, при виготовленні цього паштету технологи і кулінари дотримуються традиційного французького рецепта – ніяких овочевих добавок і консервантів!
Фуа-гра качина ТМ «Fago» – виключно натуральний монокомпонентний продукт, який виготовляється без додавання симуляторів смаку, ароматизаторів, харчових барвників і крохмалю. Деякі виробники фуа-гра в цілях економії додають в паштет більш дешеву – свинячу печінку, а також сторонні добавки – крохмаль, борошно, моркву, ріпчасту цибулю, свинячий і гусячий жир. В результаті, такий «фуа-гра» залишає гурманів байдужими. Для виробництва фірмового паштету фуа-гра фахівці TM «Fago» використовуються лише один базовий інгредієнт – качину печінку і дві супутніх спеції – сіль та білий мелений перець. Тому готовий продукт виходить дуже смачним і насиченим.
Фуа-гра качина ТМ «Fago» – ніжний і ароматний паштет, який однаково смачний як в холодному, так і в гарячому вигляді. Цей делікатес подається до столу і в якості основного блюда, і в складі м’ясних страв, холодних закусок і паст. Традиційно, фуа-гра подається в невеликій вазі разом з тостами, колечками французького багета або смужками дієтичних хлібців. Для любителів більш ситних бутербродів можна запропонувати вершкове масло. У будь-якому випадку, фуа-гра, а також закуски і страви з додаванням качиної печінки найкраще подавати в самому початку трапези. Тоді гості зможуть повною мірою насолодитися вишуканим смаком цієї елітної закуски.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.