М’ясо індички – це гіпоалергенний продукт, багатий калієм, фосфором, залізом і фолієвою кислотою. Також це щедре джерело білка, який засвоюється організмом на 95%. У філе індички практично не міститься жиру і холестерину, воно дієтичне і в той же час поживне.
Кому корисно вживати індиче м’ясо
Даний продукт можна додати в раціон людей, які дотримуються правильного харчування. Це:
- Вагітні та жінки, які годують грудьми.
- Діти з 8 місяців.
- Ті, хто стежить за фігурою або прагне скинути зайву вагу.
- Спортсмени.
- Люди, які проходять реабілітацію після хвороби і дотримуються спеціальної дієти.
Купити домашнє охолоджене філе індички ви можете в Еко-Лавці.
Склад: індичка 100%
Відгуки
Відгуків немає, поки що.