Індичатина є найбільш корисною і дієтичної серед всіх видів м’яса. У ній присутній багатий набір вітамінів і мікроелементів, а жиру мало. Також страви з індичатини дуже поживні. Білок, що міститься в цьому м’ясі, практично повністю засвоюється організмом і швидко дарує відчуття ситості. Для приготування страв господині часто вибирають фарш з індички, адже з нього можна швидко і легко створити ряд кулінарних шедеврів.
Що приготувати з фаршу індички?
З нього можна приготувати багато смачних, корисних і апетитних страв:
- Котлети
- Тефтелі
- Фрикадельки
- Пельмені
- Соус до пасти
- Запіканку
У мережі магазинів Еко-Лавка ви можете придбати свіжий фарш з філе домашньої індички.
Склад: індичка 100%
Відгуки
Відгуків немає, поки що.